Syystärskyt 2017

Syksyn suurimmat rekrytointimessut ovat nyt entistä suuremmat. Mukaan Syystärskyille on ilmoittautunut odotettua enemmän näytteilleasettajia. Pohjois-Savossa toista kertaa järjestettävillä Syystärskyillä useat kymmenet yritykset etsivät työntekijöitä. Avoinna on satoja työpaikkoja.

Työnhakija, tule esittäytymään suoraan työnantajille!

Syystärskyjen aikataulu:
TI 12.9. klo 13-15
, Kauppakeskus Apajan käytävätilat ml. Messsi ja kauppatori, Kuopio
KE 13.9. klo 13-15, Olvihalli, Luuniemenkatu 4, Iisalmi
TO 14.9. klo 13-15, Navitas 1 (ala-aula, Wredenkatu 2), Varkaus

Mukana rekrypäivillä on huikea kattaus eri alojen työnantajia. Listauksen tärskyille osallistuvista työnantajista ja muista organisaatioista näet täältä.

Näin otat kaiken irti Syystärskyistä:

  • Mitkä alat työllistävät kotikulmillasi tulevaisuudessa? Tämäkin on tutkittu juttu ja koottu tieto mainioon tietopankkiin Pohjois-Savon ennakointiportaaliin.
  • Tutustu tarjontaan jo ennakkoon. Paikkakuntakohtaisista esitteistä näet, mitä työnantajia tapahtumissa on mukana, ja millaista työtä on tarjolla. Tarkemmat tiedot avoimista työpaikoista ja muiden näytteilleasettajien tarjoamista palveluista löydät klikkaammalla paikkakuntien nimiä.
  • Ota Syystärskyt seurantaan myös sosiaalisessa mediassa #syystärskyt. Facebook-tapahtumaan pääset oheisen linkin kautta.
  • Printtaa mukaan ansioluetteloitasi, jotta voit antaa niitä työnantajille. Jos sinulla ei ole cv:tä, eikä tietokonetta, voit tehdä pika-cv:n kännykällä www.nuoretduuniin.fi/fi/pika-cv/ 
  • Työnantajat ovat tapahtumissa työnhakijoita varten. Mene rohkeasti jututtamaan yritysten edustajia! Esittäydy ja kerro osaamisestasi, kysele avoinna olevista paikoista ja työmahdollisuuksista. Lähesty ennakkoluulottomasti myös niitä työnantajia, joiden toimiala ei välttämättä ole sinulle tuttu; heilläkin voi olla käyttöä sinun kaltaisellesi osaajalle.
  • Ensivaikutelma on tärkeä. Katso silmiin, kättele reippaasti, hymyile.
  • Paina mieleen, kenen kanssa puhuit. Kysy, saatko ottaa häneen myöhemmin yhteyttä.
  • Kaipaavatko työnhakupaperisi päivittämistä, puuttuuko ansioluettelossasi valokuva, tai tarvitsetko muuten neuvoja työnhakuun tai ammatinvalintaan? Hyödynnä tapahtumissa tarjolla olevat ilmaiset palvelut: Käy CV-klinikalla pyytämässä palautetta työnhakupapereistasi ja ottamassa edustava CV-kuva, ja kysy ammatinvalinnanohjaajalta vinkkejä koulutus- ja alavaihtoehdoista.
     

MESSUKARTAT

 

Katso tästä työnhakijoiden tapahtumaesite.

Tervetuloa! Syystärskyt on avoin, maksuton tilaisuus kaikille työnhakijoille!

Alla videolta näet makupaloja viime vuoden Syystärskyiltä.

Annamme mielellämme lisätietoja:  (etunimi.sukunimi(at)nuoretduuniin.fi)
Suvi Pesonen, 044 740 1176, Kuopio
Sami Sytelä, 044 740 1175, Kuopio
Jari Parkkonen, 044 740 1177, Iisalmi
Pasi Hultunen, 044 740 1168, Varkaus

Tärskyjä on toteuttamassa jälleen laaja yhteistyöjoukko mukaan lukien Pohjois-Savon TE-toimisto, 17 kuntaa, työnantaja- ja työtekijäjärjestöt sekä maakunnan oppilaitokset. Syystärskyjen käytännönjärjestelyistä vastaa Nuoret Duuniin 2017 -hanke.

 

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto