MegaTärskyt 2017

ITÄ-SUOMEN SUURIN REKRYTOINTI-, YRITTÄJYYS- JA URASUUNNITTELUMESSU 21.-23.2.2017

Kolmipäiväinen Megatärskyt-rekrykiertue tarjoaa monipuolista ohjelmaa jokaisena messupäivänä. Järjestämme rekrykiertueen yhdessä lukuisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tapahtuma toteutetaan nuorisotakuun hengessä.

TAPAHTUMA ON AVOIN JA MAKSUTON KAIKILLE!

Katso täältä tapahtumien ohjelmat, näytteilleasettajat ja paikkakartat.


Tärskyillä useita osallistumismahdollisuuksia:

1) Keskitetyt tapahtumat

  • Kuopio 21.2 klo 12-15, Kuopio-halli
  • Iisalmi 22.2 klo 12-15, Liikuntahalli (Teknologia- ja koulutusmessut klo 8.30-12.00)
  • Varkaus 23.2 klo 12-15, Liikuntatalo

2) Pikatärskyt - Työnhakijalla on mahdollisuus vakuuttaa työnantaja vain muutamassa minuutissa pikahaastattelun avulla. Työnhakijoiden ennakkoilmoittautuminen pikatärskyille on päättynyt. Vapaille paikoille otetaan ilmoittautumisia vielä paikan päällä tapahtumissa.

NÄIN VALMISTAUDUT PIKATÄRSKYILLE

3) Mikrotärskyt (osana keskitettyjä tapahtumia)

Työnantaja: Mikroyrittäjien yhteisosastolla on yrittäjien apuna paikallinen yrityskehittäjä, joka esittelee yhdessä yrittäjien kanssa niissä aukiolevia työmahdollisuuksia. Osallistuminen ei vaadi omaa esittelypistettä ja voit olla itse paikalla kun sinulle sopii. Jos tarvitset vähintään yhtä tekijää vaikka kesäksi, niin ilmoittaudu maksuttomille Mikrotärskyille.  Yhteyshenkilöt: Kuopiossa Anna-Liisa Martikainen p. 0447184903, Iisalmessa Eija Heilio p. 0406305527 ja Varkaudessa Petra Ryymin (paikalla vkolla 7) p. 0451681030. 

Työnhakija: Mikrotärskyt ovat osa Megatärskytapahtumia ja niissä on tarjolla työmahdollisuuksia paikallisista pienyrityksistä.

4)Avoimet ovet - Työnhakijana sinulla on tapahtumaviikolla lisäksi mahdollisuus tavata rekrytoivia  työnantajia yritysten omissa tiloissa. Myös muut organisaatiot avaavat ovensa esitelläkseen toimintaansa. Tsekkaa aikataulut ja työnantajat/muut organisaatiot sivupalkissa olevan linkin kautta, laita merkinnät kalenteriisi ja mene työnantajien juttusille tarjoamaan rohkeastri osaamistasi. Työnantajat arvostavat oma-aloitteisuutta suuresti.


 

 

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto