Avoimet työpaikat

« Takaisin listaussivulle

Yritysasiakasneuvoja

Työpaikan kuvaus:

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Prosessipalvelut Oy:lle, yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Kuopioon
YRITYSASIAKASNEUVOJIA
Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja tunnistat myyntipotentiaalin. Teet laadukkaita tarvekartoituksia ja opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön.

Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Tunnet yritysasiakkaiden rahoitus- ja sijoitustuotteiden sekä vakuutuspalveluiden perusteet ja osaat tarvittaessa ohjata asiakkaan eteenpäin asiantuntijalle. Haemme moniosaajia, jotka ovat valmiita tekemään myös maksuliikkeen taustatehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot, ymmärrystä finanssialasta ja pystyt omaksumaan nopeasti uusia asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Uskallat tehdä päätöksiä ja edustat OPta kaikissa asiakaskontakteissa. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielen taidon.
Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Vuoden määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Sopimuksen työtunnit 20 - 37,5h/vko. Ajalla 1.9.2017-30.9.2017, sopimuksen tunnit 37,5h/vko. Työsuhde alkaa 1.9.2017.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa HETI oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.8.2017
http://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25848&jc=1

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Anna-Kaisa Mustaparta 040 7694 804, HR-koordinaattori Elina Malinen 040 6578078, www.opset.fi, opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka toimii OP Ryhmän tukena kautta maan. Yrityksen päätoimipisteet ovat Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella. Vuonna 2016 Opsetin liikevaihto oli 26,3 M €. Opsetilla on palveluksessaan yli 900 alansa ammattilaista, joista kolmasosa toimii sopimuspalvelujen ja kaksi kolmasosaa henkilöstövuokrauspalvelujen parissa. Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudattaa alan reiluja käytäntöjä.
Asiakkaamme, OP Ryhmä, on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja ryhmä tuottaa pankki-, vakuutus- ja terveyspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle.Hakumenettely:

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa HETI oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.8.2017


http://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25848&jc=1


Ilmoitusta on katsottu 85 kertaa.

Opset Oy

www.opset.fi Hakuaika:

2.8.2017 - 27.8.2017

Työpaikkojen määrä:

5

Työpaikan sijainti:

Kuopio

Palkkaus:
tes

Työn alkamisajankohta:

1.9.2017

Työn kesto:

12kk

Yhteyshenkilö

Anna-Kaisa Mustaparta

Puhelin

0407694804

Sähköpostiosoite

anna-kaisa.mustaparta@op.fi

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto