Avoimet työpaikat

« Takaisin listaussivulle

Asiakasneuvoja

Työpaikan kuvaus:

Onko urahaaveesi finanssialalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja haluat tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.


Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Prosessipalvelut Oy:lle, pankkitoiminnan henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon
myyntihenkisiä asiakasneuvojia.


Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) sekä verkkopalveluiden opastaminen. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankki- sekä rahoituspalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta sopimusmyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa. Tehtävät sisältävät myös chat- ja verkkoviestien hoitamista.


Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Työt alkavat 24.04.2017, 12kk määräaikainen työsuhde solmitaan viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 17.04.2017.


http://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25058&jc=1


Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Mustaparta, p. 040 7694804 tai opset.rekrytointi@op.fi.


Asiakkaamme, OP Ryhmä, on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja OP Ryhmä tuottaa pankki- ja vakuutus- sekä terveyspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle.


Opset tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla eri liiketoimintojen käyttöön laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita. Toimimme 8 paikkakunnalla Suomessa ja Opsetin noin 800 toimistopalveluiden ammattilaista työskentelevät mm. puhelinpalvelu-, digitointi-, hallinto- ja talouspalvelutehtävissä sekä henkilöstövuokrauspalveluissa. Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.Hakumenettely:

http://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25058&jc=1


Ilmoitusta on katsottu 42 kertaa.

Opset Oy

www.opset.fi Hakuaika:

20.3.2017 - 17.4.2017

Työpaikkojen määrä:

2

Työpaikan sijainti:

Kuopio

Palkkaus:
tes

Työn alkamisajankohta:

24.4.2017

Työn kesto:

12kk

Yhteyshenkilö

Anna-Kaisa Mustaparta

Puhelin

0407694804

Sähköpostiosoite

anna-kaisa.mustaparta@op.fi

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto