Valmistujaislahjaksi työtä -kampanja

Työnhakija, tarjolla 71 loistavaa mahdollisuutta työllistyä!

Nuoret Duuniin 2017 -tiimi yhteistyökumppaneineen on haastanut maakunnan työnantajat avaamaan ovensa 6.-10.6. välisenä aikana 1-2 tunniksi koko Pohjois-Savon alueella ja helpottamaan osaltaan ammattilaisten työelämään siirtymistä. Kampanja on kohdistettu erityisesti alle 30-vuotiaille ammattiin tai tutkintoon valmistuneille työnhakijoille, mutta tervetulleita ovat myös varttuneemmat työnhakijat. Tärkeintä on motivaatio ja oikea asenne.

Mukana kampanjassa on yli 45 työnantajaa, jotka avaavat ovensa yhteensä 71 kertaa. Tämä siksi, että sinulla olisi mahdollisuus työllistyä kotiseudullasi mahdollisimman vaivattomasti. Avoinna on kymmeniä eri toimialojen työtehtäviä perusduunista vaativiin asiantuntijatöihin. Tarvetta on esim. taloushallinnon ja myyntialan osaajille, asiakaspalvelijoille, ravintola-alan osaajille, tuotanto- ja rakennustyöntekijöille ja insinööreille.

Kurkkaa lista työnantajista, jotka osallistuvat kampanjaan. Huom! Vierailuille on pitänyt ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen päättyi 4.6. Jokaiselle osallistujalle on laitettu postitse lisäohjeita ja vinkkejä yritysvierailuja varten.

Kampanjan taustalla on maakunnallinen Nuoret Duuniin 2017, joka yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa pyrkii puolittamaan maakunnan vuoden 2008 jälkeen kaksinkertaistuneen nuorisotyöttömyyden.

Lisätietoa:
projektipäällikkö Panu Hiekkala, panu.hiekkala(at)nuoretduuniin.fi, 044 740 1167
Pasi Hultunen, Varkaus, pasi.hultunen(at)nuoretduuniin.fi, 044 740 1168
Jari Parkkonen, Iisalmi, jari.parkkonen(at)nuoretduuniin.fi, 044 740 1177
Suvi Pesonen, Kuopio, suvi.pesonen(at)nuoretduuniin.fi, 044 740 1176
Sami Sytelä, Siilinjärvi, sami.sytela(at)nuoretduuniin.fi, 044 740 1175

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto