Syystärskyt - powered by Nuoret Duuniin 2017 ja TE-toimisto

Viikolla 41 (11.-13.10.) järjestetään koko Pohjois-Savon alueella aktiivinen Syystärskyt-rekrytointikokonaisuus. 

Työnhakija: Viikolla 41 sinulla on mahdollisuus tavata kiinnostavia työnantajia sekä keskitetyissä rekrytapahtumissa, että työnantajavierailuilla yritysten omissa tiloissa. Keskitetyt tapahtumat järjestetään

11.10. klo 13-15 IISALMESSA (TE-toimisto, Karjalankatu 3)
12.10. klo 13-15 VARKAUDESSA (Navitas 1-rakennus, Wredenkatu 2, kokoushuone Ankkuri 1) ja
13.10. klo 13-15 KUOPIOSSA (TE-palvelut Messi, kauppakeskus Apaja).

Keskitettyihin tapahtumiin ei oteta ennakkoilmoittautumisia.

Työnantajavierailuja järjestetään 11.-13.10. ympäri maakuntaa yritysten omissa tiloissa. Ilmoittautuminen näille vierailuille on päättynyt.

Täältä näet listaukset tapahtumissa mukana olevista työnantajista ja muista organisaatioista.

Näin otat kaiken irti Syystärskyistä:

  • Tutustu tarjontaan jo ennakkoon. Näistä paikkakuntakohtaisista esitteistä näet, mitä työnantajia tapahtumissa on mukana, ja millaista työtä on tarjolla:
  • Printtaa mukaan ansioluetteloitasi, jotta voit antaa niitä työnantajille. Tai täytä ja tulosta mukaasi PIKA-CV! Täytä pohjaan perustiedot itsestäsi ja työnhaustasi, printtaa papereita mukaan sopiva määrä, ja anna tapahtumassa CV kiinnostaville työnantajille.
  • Työnantajat ovat tapahtumissa työnhakijoita varten. Mene rohkeasti jututtamaan yritysten edustajia! Esittäydy ja kerro osaamisestasi, kysele avoinna olevista paikoista ja työmahdollisuuksista. Lähesty ennakkoluulottomasti myös niitä työnantajia, joiden toimiala ei välttämättä ole sinulle tuttu; heilläkin voi olla käyttöä sinun kaltaisellesi osaajalle.
  • Ensivaikutelma on tärkeä. Katso silmiin, kättele reippaasti, hymyile.
  • Paina mieleen, kenen kanssa puhuit ja kysy, saatko ottaa häneen myöhemmin yhteyttä.
  • Kaipaavatko työnhakupaperisi päivittämistä, puuttuuko ansioluettelossasi valokuva, tai tarvitsetko muuten neuvoja työnhakuun tai ammatinvalintaan? Hyödynnä tapahtumissa tarjolla olevat ilmaiset palvelut: Käy CV-klinikalla pyytämässä palautetta työnhakupapereistasi ja ottamassa edustava CV-kuva, ja kysy ammatinvalinnanohjaajalta vinkkejä koulutus- ja alavaihtoehdoista.

 

Pohjakartat

 

Katso tästä työnhakijoiden tapahtumaesite.

Työnantaja: Katso tästä työnantajien tapahtumaesite. Syystärskyt-kokonaisuus tarjoaa toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta kaikille maakunnan työnantajille poikkeuksellisen helpon tavan laittaa rekrytointiasiat kerralla kuntoon.

Tapahtumaa on toteuttamassa erittäin laaja yhteistyöjoukko, mm. 18 kuntaa, työnantaja- ja työtekijäjärjestöjä, oppilaitoksia, viranomaisia sekä erilaisia hankkeita ja järjestöjä.

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto