Työnhakijoiden info

Megatärskyillä on mukana noin 200 näytteilleasettajaa, joista rekrytoivia yrityksiä noin 130. Avoinna siis todella runsaasti työmahdollisuuksia! Kaikki näytteilleasettajat paikkakunnittain näet TÄÄLTÄ.


Messuilla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vakuuttaaa työnantaja osaamisestasi kasvotusten ja saada vähän jalkaa ovenväliin.

Megatärskyillä järjestetään  myös Pikatärskyt, joissa sinulla on muutama minuutti aikaa vakuuttaa työnantaja, että juuri sinä olet heille se oikea osaaja! Pikatärskyjen ilmoittautumisaika 17.2. saakka, kysy vapaista paikoista myös ilmoittautumisen jälkeen hankkeen tiimiltä joko puhelimitse tai tärskyillä. Lisätietoa TÄSTÄ.

Tapahtumaviikolla sinulla on mahdollisuus myös vierailla yrityksissä, jotka ovat ilmoittaneet avaavansa työpaikkansa ovet työnhakijoille. Avoimien ovien aikataulu nähtävillä TÄÄLLÄ.

Huom! Kuopion Megatärskyille Suonenjoelta, Kaavilta ja Rautalammilta tuleville messukävijöille tarjolla ilmainen, edestakainen bussikyyditys.

Lisätietoa Suonenjoen, Kaavin ja Rautalammin kyydityksistä löydät Työllisyysviikon tapahtumakalenterista: https://bit.ly/tyollisyysteot


JOKAISELLA MESSUPAIKKAKUNNALLA:

CV-klinikka - Hae ammattilaisen vinkit työnhakuasiakirjojen päivittämiseksi.

CV-valokuva - Käytyäsi hiusalan opiskelijoiden "pienessä fiksauksessa" voit käydä kuvauttamassa uutukaisen CV-valokuvan ansioluetteloosi.

Video-esittely - Käy esittelemässä itsesi video-esittelypisteellä ja tee nopea vaikutus työnantajaan. Esittelysi on ainoastaan tärskyillä olleiden työnantajien käytössä messujen jälkeen.

Kaikki yllä olevat palvelut ovat sinulle maksuttomia!

Löydät tapahtuman myös Facebookista!

Vinkkejä, kuinka ottaa rekrymessut haltuun:

 

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto