Nuori

Nuoret Duuniin 2017 haastaa sinut tarttumaan työtilaisuuteen nyt. Hanketta toteutetaan yhdessä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja se on suunnattu kaikille pohjoissavolaisille 17-29-vuotiaille nuorille, jotka haluavat työllistyä avoimille työmarkkinoille vähintään kahdeksi kuukaudeksi normaaliin palkkasuhteeseen.

Ilmoittaudu

Hankkeen asiakkaana tehostat työllistymistäsi monin tavoin. Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavia etuja syyskuuhun 2017 saakka:

- Työnhakua tehostavat teemapäivät 
    - Some työnhaun välineenä
    - Oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi
    - Video CV:n tekeminen

- Ammattitaitoa parantavat korttikoulutukset
- Infoa avoimista työpaikoista ja rekrytapahtumista

Muun muassa näihin etuihin pääset käsiksi ottamalla yhteyttä oman kuntasi asioista vastaavaan projektisuunnittelijaamme (yhteystiedot).

Voit myös tehdä oman työnhakijaprofiilin #nuoriosaaja-galleriaamme. Ilmoittamasi tiedot siirtyvät osaajagalleriaan, jossa ne ovat julkisesti näkyvillä hanketyöntekijän tarkastuksen jälkeen.

Lisäksi kannattaa kertoa itsestäsi ja osaamisestasi Instassa, Twitterissä tai YouTubessa hashtagilla #nuoriosaaja, tai vaihtoehtoisesti Nuoret Duuniin Facebook-sivulla. Muista myös seurata hashtagia #nuoriosaaja sosiaalisessa mediassa tai kotisivujemme kautta, sillä jaamme hashtagilla tietoa avoimista työpaikoista sosiaalisen median kanavissamme.
 Ilmoittaudu työnhakijaksi

Ole aktiivinen

Voit myös itse tutustua avoinna oleviin työpaikkoihin. Löydettyäsi itsellesi sopivan työpaikan, ota itse yhteyttä yritykseen ja tarjoa osaamistasi sinne. Osoitat tällöin aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, jota yrittäjät varmasti arvostavat.

Kannattaa myös osallistua rekrytapahtumiin. Järjestämme Syystärskyt-rekrypäivät 12.-14.9.2017 Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Lisätietoja löydät tapahtuman nettisivuilta osoitteesta www.nuoretduuniin.fi/syystarskyt

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Kun olet täyttänyt #nuoriosaaja -työnhakijaprofiilin

#nuoriosaaja-galleriassamme sinusta tulevat julkisesti näkyville työnhaun kannalta oleelliset tiedot (merkitty lomakkeeseen oranssilla). Ilmoituksesi pysyy sivustolla 90 vuorokautta. Jos et sinä aikana vielä työllisty, niin muista ilmoittautua uudelleen. Jos taas työllistyt aikaisemmin, niin ole hyvä ja ilmoita siitä osoitteeseen nuoretduuniin(at)nuoretduuniin.fi

Tee oma #nuoriosaaja-profiili Osaajagalleriaan samantien ja ole yhteydessä työtä tarjoavaan yritykseen - onnistuneen työkokemuksen aika on nyt!

Muistathan aina ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi myös Pohjois-Savon TE- toimistoon. 

Myös CV-netti on TE-toimiston ilmainen palvelu, jossa sinun kannattaa ehdottomasti olla esillä. Asioidaksesi CV-netissä klikkaa tästä.

 

 

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
 

Lue lisää

Liity Nuoret Duuniin postituslistalle

* pakollinen tieto