Ajankohtaista

29.08.2017

Syystärskyillä ennätysmäärin työnantajia

Syksyn suurimmat rekrytointimessut ovat nyt entistä suuremmat. Mukaan Syystärskyille on ilmoittautunut odotettua enemmän näytteilleasettajia. Tapahtumapaikkakunnilla Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa on otettu lisätiloja käyttöön tai siirretty tapahtuma isompaan paikkaan osallistujamäärästä johtuen.

Pohjois-Savossa toista kertaa järjestettävillä Syystärskyillä useat kymmenet yritykset etsivät työntekijöitä. Avoinna on satoja työpaikkoja. Työnantajien ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3. syyskuuta, joten määrä kasvaa yhä.

Syystärskyt järjestetään kolmessa kaupungissa. Ensimmäisenä on vuorossa Kuopiossa, jossa tärskyt pidetään tiistaina 12. syyskuuta TE-palvelut Messissä ja Kauppakeskus Apajan tiloissa.  Heti seuraavana päivänä, eli keskiviikkona 13. syyskuuta tärskyt siirtyvät Iisalmeen Olvihalliin. Viimeiset tärskyt pidetään Varkaudessa torstaina 14. syyskuuta Navitaksessa. Jokaisella paikkakunnalla tärskyjä vietetään klo 13-15.

Alun perin rekrytointipäivä oli tarkoitus järjestää Iisalmessa TE-palveluiden tiloissa. Ilmoittautumisten myötä tilat kävivät kuitenkin pieneksi, joten tärskyt siirrettiin entistä isompiin tiloihin Olvihalliin. Myös muilla tapahtumapaikkakunnilla on otettu lisätiloja käyttöön. Kuopiossa esimerkiksi osa tapahtumasta tullaan järjestämään Apajan lisäksi torilla. Varkaudessa puolestaan on varattu lisätiloja Navitakselta.

Nuoret Duuniin 2017 -hankkeen projektipäällikkö Panu Hiekkala kertoo, että näytteilleasettajien odotettua isompi määrä on yllättänyt positiivisesti jopa tapahtuman järjestelytiimin. – Hätyyttelemme jo kevään rekrytointimessujen osallistujalukua. Tämä on hyvä muistutus siitä, että rekrytointeja tapahtuu ympäri vuoden. Kokonaisuus on mahtava mahdollisuus niin työnantajille kuin työnhakijoillekin, Hiekkala korostaa.

Syystärskyt tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tutustua maakunnan osaajatarjontaan ja tehdä rekrytointeja.  Työnhakijoille tärskyt tarjoavat vastavuoroisesti tilaisuuden kartoittaa omia työllistymismahdollisuuksia avoimiin tai piilotyöpaikkoihin sekä tutustua alueen työllistäjiin kasvotusten. Tärskyiltä löytyy myös apua urasuunnitteluun ja infoa aloittavalle yrittäjälle. Suosittu CV-palvelu on työnhakijoiden käytössä myös tänä vuonna. Maksuton palvelu on suunnattu työnhakijoille, jotka tahtovat päivittää CV-valokuvan tai hakupaperit kuntoon.

Tärskyjä on toteuttamassa jälleen laaja yhteistyöjoukko mukaan lukien Pohjois-Savon TE-toimisto, 17 kuntaa, työnantaja- ja työtekijäjärjestöt sekä maakunnan oppilaitokset. Syystärskyjen käytännönjärjestelyistä vastaa Nuoret Duuniin 2017 -hanke.« Takaisin
25.01.2018

Nuoret Duuniin -hankkeen tuloksia »

Nuoret Duuniin 2017 -hanke päättyy 31.1.2018. Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme sekä aktiivisia työnhakijoitamme kuluneesta kolmesta vuodesta! Hank...
29.09.2017

Työ luo tulevaisuutta -päivässä tarjolla... »

Laaja joukko toimijoita kokoontuu tulevalla viikolla keskustelemaan ja suunnittelemaan, miten jokainen voi edistää pohjoissavolaisten työllistymistä, yrittäjyyttä ja uras...
08.08.2016

Turvapaikanhakijoiden osaamiskartoitukse... »

Nuoret Duuniin 2017 kartoitti kevään 2016 aikana Pohjois-Savon turvapaikanhakijoiden kieli-ja tietojenkäsittelytaitoa, koulutus-ja työtaustaa sekä suunnitelmia tulevaisuuden s...

Materiaalipankki

Täältä löydät valmiita pohjia mm. työsopimuksiin ja -todistuksiin.

Lue lisää

Työllistäneet yritykset

Täältä löydät yritykset, jotka ovat työllistäneet kampanjassa nuoria.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Aktiivisuus kannattaa, kun haet töitä. Tsekkaa vinkit.
 

Lue lisää